Vantaan yrittäjänaisten kesäristeily Hankoon 10.7.2021

Ota ystävä mukaan ja tule viettämään aurinkoinen kesäpäivä verkostoitumisen merkeissä muiden yrittäjänaisten kanssa!

Vantaan Yrittäjänaiset järjestää kesäristeilyn Hankoon lauantaina 10.7.2021. Sinulla on noin 3 tuntia aikaa nauttia kesäisestä Hangosta laivan saavuttua satamaan.

Matkaan lähdetään Helsingin Länsisatamasta m/s Finlandialla kello 9.00. Ennen Hankoa laiva käy Tallinnassa. Tallinnasta ei oteta uusia matkustajia ja vain reittimatkustajat voivat poistua laivasta Tallinnassa. Hankoon saavutaan klo 15.30 ja laiva lähtee takaisin Helsinkiin klo 19.30. Takaisin Helsingin Länsisatamassa ollaan klo 23.00.

Lisätietoja risteilystä voit lukea täältä: https://www.eckeroline.fi/hanko

Kesäristeilyn hinta on 35€/hlö.

Sitovat ilmoittautumiset ja maksu lauantaihin 3.7.2021 mennessä osoitteeseen vynaiset@gmail.com. Ilmoitathan sähköpostissa nimesi, syntymäajan ja kansalaisuuden.

Maksutiedot:

Saaja: Vantaan yrittäjänaiset ry
Summa: 35 €
Viitenumero 5005
Tilinumero: FI05 1220 3000 2150 34

Jäsen, hanki jäsen!

Tuo ystäväsi mukaan liittymään Suomen Yrittäjänaisten jäseneksi ja saatte molemmat kesäristeilyn puoleen hintaan. Sen lisäksi olette molemmat mukana Suomen Yrittäjänaisten järjestämässä kuukausittaisessa 50 euron lahjakorttiarvonnassa, josta voit lukea lisää tästä.

Muistuta ystävääsi, että merkitsee sinut jäsentietolomakkeella jäsenhankkijaksi. Laita meille sähköpostia osoitteeseen vynaiset@gmail.com aiheella ”Kesäristeilykamppis” ja hyvitämme summan, kun olemme tarkistaneet alennuksen oikeellisuuden.

Liittymislomakkeelle pääset tästä: https://bit.ly/2ULhUg7