Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteriretki Tampereelle la 27.4.2024

27.4.

Lähdemme noin klo 10 junalla Tikkurilasta kohti Tamperetta. Vierailemme ja kahvittelemme Tallipihan idyllisellä shoppailualueella, jonka jälkeen lounastamme myöhemmin ilmoitettavassa ravintolassa klo 15. Näytelmä alkaa Tampereen teatterissa klo 18. Esityksen jälkeen omatoimisesti junalla kotiin tai yöpymään Tampereella.

 

Retken hinta (sis. menojunalipun ja teatterin) on 75,00. Sitovat ilmoittautumiset vynaiset@gmail.com su 24.3.2024 mennessä. Kysy lisätietoja yöpymisestä sähköpostitse.

 

Maksa retken hinta tilille FI05 1220 3000 2150 34 / Vantaan Yrittäjänaiset ry, viitenumero 5270.

 

Agatha Christien Idän pikajunan arvoitus (Murder on the Orient Express, 1934) on yksi Christien mielikuvituksellisimmista ja tunnetuimmista dekkareista. Sen poikkeuksellinen loppuratkaisu, värikäs hahmogalleria sekä jännittävä tapahtumapaikka ovat kirvoittaneet useita sovituksia valkokankaalle ja televisioon. Murhamysteerin päähenkilönä, pakkoneuroottisena belgialaissalapoliisi Hercule Poirot’na nähdään Ville Majamaa. Luvassa on siis paitsi jännitystä myös visuaalisesti komeaa teatteria, kun näyttämölle tuodaan kokonainen juna eksentrisine matkustajineen.

 

Tallipiha on Finlaysonin alueella. Sen historia juontaa juurensa 1800-luvulta. Monipuolinen valikoima upeita käsitöitä, sisustustuotteita, herkkuja ja suussa sulavia suklaita houkuttelee kiertämään talojen puodeista toiseen. Tunnelmallinen kahvila tarjoaa itseleivottuja herkkuja vaativaankin makuun.

 

Ilmoittaudu pian hauskalle teatterireissulle,

paikkoja on rajoitetusti!

Tiedot

Päivämäärä:
27.4.

Tapahtumapaikka

Tampereen Teatteri

Järjestäjä

Vantaan Yrittäjänaiset