Laila Lindroos on Vantaan vuoden 2020 yrittäjänainen

Vantaan yrittäjänaisten hallitus on valinnut vuoden 2020 Vantaan yrittäjänaiseksi Kotiovi OY:n toimitusjohtajan Laila Lindroosin. Valinnassaan yhdistys arvosti pitkäaikaista yrittäjyyttä, perheen ja muiden henkilöiden työllistämistä, sekä positiivista otetta työhön ja yrittäjyyteen. Palkinto luovutetaan 3.10. valtakunnalisten Yrittäjänaispäivien iltagaalassa SokosHotel Triplassa.

Kotiovi LKV on pieni perheyritys, joka työllistää minut ja perheeni, sekä muutaman ulkopuolisen työntekijän, Laila Lindroos kertoo. Kotiovi LKV myy ja vuokraa asuntoja, liike- ja toimitiloja sekä kiinteistöjä. Lindroosin mukaan yritys on saanut Vantaan alueella mukavan asiakaskunnan, sekä paljon ns. vanhoja asiakkaita, jotka edesauttavat toiminnan jatkuvuutta. – Pyrimme tekemään työn mahdollisimman hyvin, jotta näin olisi jatkossakin, Lindroos sanoo.

Laila Lindroos on taustaltaan rakennusalan asiantuntija valmistuttuaan aikanaan rakennuspiirtäjäksi ja vuonna 1987 rakennusmestariksi ja tehtyään useamman vuoden alan töitä.

Lindroos siirtyi myyntityöhön vuonna 1994 ja päätyi myyntineuvottelijaksi Kotiovi LKV:hen. Lindroos hankki LKV-pätevyyden vuonna 1998. Vuonna 2000 hän osti osuuden Kotiovi LKV:sta ja hänestä tuli Vantaan Kotiovi Oy LKV:n toimitusjohtaja. Lindroosin työ kiinteistönvälityksessä on jatkunut nyt yli 20 vuotta. – Olen siis toiminut talonrakennuksen ja asuntojen myynnin parissa koko työurani ajan, Lindroos summaa.

Kiinteistönvälitysalalla pitää tuntea hyvin alan lainsäädäntö, johon tulee muutoksia lähes vuosittain. Pitääkseen ammattitaitoaan ajan tasalla Laila Lindroos osallistuu kiinteistöalan koulutuksiin (Kiinko, SKVL).

Työssä jaksaakseen täytyy myös rentoutua, Laila sanoo ja kertoo harrastavansa vesijuoksua ja käyvänsä kuntosalitreeneissä. Lisäksi hän maalailee kiviä ja tauluja. – Luonto on paras paikka  rentoutumiseen, kun välillä voi kuunnella vain lintujen laulua ja meren kohinaa, hehkuttaa kesäisin vapaa-aikanaan mökillään Tammisaaren saaristossa viihtyvä Laila.